Nicolet Buis Kuppens

Maak je eigen hospitality mix. Droom groot, wees authentiek.

Als ondernemer heb ik jarenlang een horecabedrijf gehad. Daar heb ik ervaring opgedaan met de diverse hospitality aangelegenheden. Mijn hart ligt bij het coachen van mensen: ondernemers, medewerkers en studenten. Om hen verder te helpen in hun toekomstplannen.

Met empathie, aanvoelen wat bij diegene past en waar hij/zij zich prettig bij voelt. Als je dichtbij jezelf blijft, kun je doen waar je goed in bent en doe je dat met passie. Echte ondernemerschap en gastvrijheid is passie gedreven en gaat veel verder dan kennis en vaardigheden. Er is ook motivatie, oprechte enthousiasme en zelfkennis bij nodig om daarmee de ‘gunfactor’ te creëren en een glimlach op het gezicht van jouw gasten en medewerkers. En dat is waarmee ik mensen help, niet in de adviserende rol, maar door middel van samenwerken en verbinden. Want als iedereen lacht, lach ik ook en is mijn missie als gids in gastvrijheid geslaagd.”

Nic's overtuigingen

Hospitality BY NIC

Vanuit je hart

Echte gastvrijheid is passie-gedreven en komt uit je hart! Die glimlach die bij je vak hoort zal uit jezelf willen komen en niet omdat het moet!
De motivatie om dit elke dag te kunnen, te willen en vast weten te houden, kost in het begin wat energie. Maar met de postieve instelling, feedback, waardering en aanmoediging zal je zien dat het elke dag een waar feestje is op je werk!
Hospitality BY NIC

Samen lukt alles

In een team bestaat de groep uit alle kleuren om zo de best mogelijke dynamiek te creëren. De gele komt met nieuwe ideeën, de rode neemt het besluit, de groene voert het uit en de blauwe zorgt voor kwaliteitsborging. Een aantal collega's zijn een kleur in een team, maar de meeste collega's hebben een combinatie van meerdere kleuren. In de diversiteit zit de kracht! Elke stijl heeft zijn waarde, elke collega voegt iets toe binnen jouw team!
Hospitality BY NIC

Geloven in doelen

Het geloven in doelen is óók ondernemen en geeft mij als mens bovendien een goed gevoel. Kies samen met je collega's het doel uit welke het best bij jullie bedrijf past. Waar jullie als team een warm gevoel bij krijgt. Samen met het team draag je het belang met je hart uit.

Reviews over Hospitality BY NIC

Volg Hospitality BY NIC!

Instagram