Dat hospitality niet alleen van toepassing is op horeca en retail bedrijven maar zeker ook op bedrijven in de vastgoedsector heeft Nicolet ons doen inzien tijdens haar hospitality seminar voor onze afdeling Consumer Real Estate van Schiphol Group.
read more

World-Trade-Center-Schiphol-airport
World Trade Center Schiphol AirportClaire Houdtzagers, Facility manager

Via deze weg willen wij je laten weten, dat onze studenten erg genoten hebben van jouw lessen.De lessen werden door onze studenten als leuk, leerzaam en bijzonder ervaren. Ze leerden op een leuke manier …
read more

Laurentius College
Laurentius CollegeGènia Verstrate, Operationeel Manager

Nicolet en hospitality is één woord.
Denk je aan Nicolet, denk je aan hospitality.
Denk je aan hospitality, denk je aan Nicolet.

read more

Hotel-Snouck-van-Loosen
Hotel Snouck van LoosenKarin Hakhoff, Eigenaar/General Manager

Een cadeautje voor ons team noemt Nicolet de hospitality training en ze heeft helemaal gelijk. Wij hadden hulp en nieuwe inzichten nodig voor ja “de digitale toekomst” en hoe ga je daar leuk en creatief mee om?
read more

Zilte-Zoen
De Zilte ZoenSonja Ros, Eigenaresse

Golfbaan Westwoud heeft de ambitie om bij de beste golfbanen van Nederland te horen. Gastvrijheid staat daarbij hoog in het vaandel. Daarom hebben we in 2018 Nicolette gevraagd om ons daarin te adviseren en het personeel een aantal trainingen te geven.
read more

Golfbaan Westwoud By Nic
Golfbaan WestwoudMichel Meewisse, Executive Secretary

Ons hotel heeft veel verschillende karakters, waarvan sommigen al meer dan 20 jaar in het vak zitten. Ga ze dan nog maar eens wat nieuws leren.. tegelijkertijd met je 20jarige ‘jonkies’. En daar was Nicolet…
read more

Max Brown By Nic
Max Brown Museum SquareRichard Blom, Assistant Hotel Manager

Ik ken Nicolet al een aantal jaren, zij was destijds stagebegeleidster aan het ROC. Toen al had ik heel veel bewondering voor deze vrouw. Zij deed haar werk met zoveel passie en haar ziel zat in het werk wat ze deed.
read more

Hotel Estherea
Estheréa HotelJasmina Hodzic, Manager Boutique Hotel

Door allerlei omstandigheden liep de samenwerking onder de medewerkers en de leidinggevenden niet meer soepel. Er was veel negativiteit binnen het bedrijf. Wij hebben daarom de hulp ingeroepen van Hospitality BY NIC.
read more

't schippershuis Hoorn By Nic
Eetcafé ’t SchippershuisZwaan Homan, Eigenaresse

Nicolet spreekt vanuit haar hart op een ongedwongen manier, vol enthousiasme weet ze iedereen te motiveren. Luistert en weet medewerkers zich goed over zichzelf te laten voelen.
read more

Vastenburg Schoonmaak Hoorn By Nic
VastenburgSharon de Leeuw, Leidinggevende

Toen ik mede-eigenaresse werd in het restaurant van mijn vader, droomde ik er al van om de boel om te gooien en er iets nieuws van te maken. Maar hoe pak je zoiets aan? Als jonge ondernemer kom je in zo’n situatie veel beren in het bos tegen.
read more

The bamboo room hoorn by nic
The Bamboo RoomLilian van Vliet, Eigenaresse