Hospitality BY NIC

Laat je inspireren door anderen. En laat je creatieve geest los hoe je het kunt toepassen op jouw bedrijf.

Gastdocente
Gastvrijheid, klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en creativiteit in samenwerking met etiquette zijn vaardigheden van goed opgeleid personeel. In welke branche dan ook. Mijn ruime ervaring als ondernemer, docente gastvrijheid, coach en consulent deel ik graag met de nieuwe generatie. Je vindt mij daarom regelmatig terug op diverse MBO- en HBO-scholen als gastdocente voor een leuke en waardevolle les in Gastvrijheid, met persoonlijke tools voor studenten. Dit levert studenten vaak ook nog leuke en relevante leer- en werkervaring op zoals inzet op evenementen en beurzen. Win, win, win!

Assessor
Als assessor ben ik bekend met een groot aantal kwalificatiedossiers facility, horeca, leisure en travel en hospitality. Ik ben in staat om de juiste vragen te stellen aan afstuderende horeca-studenten, welke gebaseerd is op competenties, kennis, kunde, levens- en stage-ervaring.

Stagebegeleiding
Het is belangrijk dat studenten gesteund worden tijdens hun stageperiode vanuit school. De stagebegeleider is de schakel tussen stagiairs, leermeesters van het bedrijf en de school. Ik heb ruime ervaring als stagebegeleidster.

MBO opleidingen kunnen mij als gastdocente en als assessor op freelance-basis inhuren.