Hospitality BY NIC

In een tijd van verandering wil je niet stil blijven staan. Start nu en maak het verschil.

Bij het organiseren van evenementen komen veel dingen kijken. Hoe wordt jouw toekomstige gala, beurs, benefietconcert, of diner het event dat jij voor ogen hebt? Hoe fijn zou het zijn als je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de bediening/hosting/butlerservice? Ik kan hierbij helpen!

Na een gesprek waarin duidelijk wordt wat voor event je wilt neerzetten en wat je hiervoor nodig hebt, neem ik de zorgen van je over. Ik selecteer het juiste team dat voldoet aan de wensen. Ter voorbereiding train ik hen, totdat ik zeker weet dat zij over de juiste vaardigheden, kennis en motivatie beschikken om de avond tot een succes te maken. Op het event zelf begeleid ik het team. Ik zet de laatste puntjes op de ‘i’ door te zorgen dat iedereen verzorgd en vol zelfvertrouwen klaar is om te stralen. Ik fungeer als aanspreekpunt voor jou en het team en stuur aan waar mogelijk.

Vanuit mijn ervaring weet ik dat deze events en mijn begeleiding tot een succesvol moment voor jou én het team kunnen leiden. Doordat ik veel met leerlingen van hotelscholen werk, is dit de uitgelezen kans voor hen om te groeien in het leerproces, hun netwerk te verbreden, een stageplaats te vinden, ervaring op te doen en simpelweg een leuke avond te hebben. Door dit hen vooraf goed duidelijk te maken, zal je op het evenement een enthousiast en professioneel team zien werken waar je geen omkijken naar hebt. Zo kan jij genieten van de avond; zonder zorgen.